Vi minns

8 MTV shower vi minns

MTV har på senare år visat mer TV-produktion än musikvideos då marknaden har förändrats helt och den stora plattformen för musikvideos har blivit youtube. Vi kommer ihåg en hel del ”bra” TV-program som vi växte upp med som inte längre visas. Vilken är din favorit?

Pimp my ride

Programmet där rishögar förvandlades till vrålåk extra allt som hostades av rapparen Xzibiti minns vi med ett leende på läpparna. Vi minns bilar med extrema fälgar utrustade med allt från tv-spel till torktumlare. Även om bilarna många gånger blev rätt fula så ville vi alla ha en.

NEXT

När man tittar tillbaka så är det här ju ett hemskt förnedrande program, men vi alla tittade på det. Next var ett minst sagt ytligt dejtingprogram där en person fick möjlighet att snabbdejta med fem personer. När som helst kunde man säga ”next” vilket innebär att dejten var slut och nästa ”i kö” fick pröva sin lycka. Ibland sades ”next” innan man ens hunnit prata med varandra och där av ytligheten. Om man intresserade sig av en av dejterna (dvs, aldrig sa next) så fick man välja om man ville gå på en andra dejt eller få pengar. Rättare sagt, en dollar per minut som man ”klarat av att dejta”.

Jackass

Behöver vi ens förklara den här programserien? Jackass revolutionerade TV-industrin totalt med sina sjuka utmaningar. Jackass blev sedan inspiration för liknande program som till exempel dirty sanchez, som i mångas ögon är ännu ”värre”.

Yo Mama

Programmet som gick ut på att dissa den andres mamma som leddes av That 70s show skådespelaren Wilmer Valderrama. Vi alla gick i korridorerna i högstadien och drog ”yo mamma” vitsar.

MTV Cribs

Följ med hem till världskändisarna, se deras biorum, kylskåp och vrålåk. Hur många har inte sagt ”welcome to my crib” när ni öppnat dörren för en besökare? Typ alla.

Punk’d

TV-programmet där Ashton Kutcher lurade kändisar. Vi minns avsnittet med Justin Timberlake där han ringer till sin mamma.

Viva La Bam

Bam Margera, en av killarna i Jackass som fick sin egen reality show där han var överjävlig mot sina föräldrar och prankade sina vänner.

Scarred

Det lite mer magstarka programmet ”scarred” var en serie där man fick se olyckor på b.la. skateboards, skidor och cyklar.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *