Roligt

Fyra trender som vi aldrig trodde skulle komma tillbaka

Att trender kommer och går har de flesta insett. Men sen finns det ju trender som vi har sett tillbaka på och sagt ”hur fan tänkte vi?”. Ändå så kommer de tillbaka, kanske i lite annan tappning, men dem är ändå där. Här listar vi fyra av dem som vi aldrig trodde vi skulle få se igen.

1. Midjeväskan

Eller den så kallade ”fanny-pack”. Under 80-90 talet var det här sjukt coolt. Idag är det sjukt coolt igen. Där mellan, har vi skrattat åt den (eller gör vi det fortfarande?)

2. Supersnabba brillor

Solglasögon har vi sett i de flesta former, färger och varianter. Dock så har vi ofta skrattat åt våra föräldrar när de fortfarande kör på sina ”supersnabba” solglasögon. Nu verkar det dock vara påväg tillbaka?

3. Cargo Pants

Cargo-byxor har kanske aldrig varit ute, men det har aldrig varit de ”coola killarna” som burit dessa byxorna. Men som med så mycket annat så har de ”coola” tagit över. Inget får man ha för sig själv längre.

4. Skägg

Bortser man från 70-talet så har inte skägg varit trendigt på sekel. Typ, på Gustav Wasas tid. Idag så är var och varannan orakad.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *