Okategoriserat

Roliga tekniska prylar

Det finns många källor på nätet med roliga saker. Vi skriver ofta om virala klipp eller andra udda och roliga saker. Idag tänkte jag tipsa om en ny källa för roliga saker på nätet. Tekniska prylar kan vara både användbara och roliga. Vi fokuserar mer på den roliga aspekten och tipsar därför om Tekniknytts kategori: tekniska prylar. Där skrivs det kontinuerligt om nya tekniska prylar som är både roliga och användbara.

Vad kan du förvänta dig?

Tekniknytt är enligt dem själva en relativt ny sida och det verkar stämma bra. Däremot ser det ut som om det kommer samlas många roliga och väldigt intressanta tekniska prylar på sidan. Just nu kan du läsa om BittBoy, en rolig spelkonsoll som jag personligen har köpt. Du kan även läsa om Amazons eget utvecklade pryl: Alexa.

Vad som kommer skrivas om i framtiden återstår att se men det verkar komma många roliga prylar. Förhoppningsvis kommer det vara en bra samlingssida för roliga saker som du inte kan hitta på Fanta.nu. Om det kommer någon väldigt intressant teknisk pryl är det möjligt att jag väljer att skriva om den här på Fanta. Antagligen kommer jag försöka fokusera mer på rolig media du kan hitta på nätet istället. Och låta andra hemsidor skriva om de fysiska produkterna.

När det kommer till roliga saker på internet är det både positivt och negativt att det finns oändligt mycket. Du kommer aldrig se allting roligt på nätet och det finns alltid mer att se. Däremot är det nästan lite tråkigt att man inte har tid att ta del av allting. Det är många nätter då jag stänger ner min dator nästan mot min vilja. Det finns mer att ta del av men tyvärr krävs det att du gör annat med livet också. Du kan inte ta del av allt och prioriteringar krävs.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *